Om oss

”Vi drivs av ambitionen att konferenser och möten hos oss inte är bra nog om de inte överträffar era förväntningar.”

Vad är en bra konferens?

Det beror såklart på hur lyckade era diskussioner och beslut blir. Vad vi kan göra är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att allt ska fungera som ni tänkt er – och lite till.

Vi har finslipat vår organisation till det yttersta för att ni ska känna er nöjda och väl omhändertagna. Miljön är både klassisk och modern med topputrustade lokaler. Ni kommer att befinna er i ett hus som genom historien har varit en knutpunkt för Malmös kommersiella liv. Allt är planerat för att möta högt ställda krav på miljö, effektivitet och trivsel. Eller som en av våra konferensgäster sa: ”Här kan man lägga en konferens bara för matens skull, alla våra deltagare öste beröm över både frukosten och lunchen”.

Känn er välkomna ni också, vi har rum för alla typer av möten från 2-4 personer upp till 400.

Ni kan inte vara mera mitt i

Det är 30 meter från Malmö Centralstation till Malmö Börshus. Har ni deltagare som kommer med tåg behöver de bara promenera över gatan. Vi vet att detta uppskattas, inte minst när man har utländska gäster som enkelt kan ta tåget från Kastrup och vara på plats där tåget stannar i Malmö. Lika smidigt är det om man kommer med bil, det finns stora parkeringsmöjligheter alldeles intill Börshuset.

Med en promenad på tre minuter når man dessutom Stortorget med gågator, butiker, restauranger och folkliv – ett extra plus för den som kanske vill ta en liten promenad på lunchen.

Mera mitt i Malmö kan ni inte vara.