VI SLÄPPER ER INTE EN SEKUND

Det finns inget värre än att reta sig på små detaljer som inte håller måttet. Allt ska fungera med precision, allt från teknik till speciella önskemål och behov. Att verka utan att synas är något vi tagit till oss, vi finns hela tiden i bakgrunden för att snabbt kunna agera om ni behöver assistans av något slag. Självklart är all teknik av modernaste snitt när det gäller bild, ljud och ljus. Lika självklart har hela huset trådlöst internet. Våra värdar, värdinnor och tekniker håller hela tiden ett öga på att allt fungerar som det ska. Planerar du att boka konferens i Malmö? Tveka inte på att höra av dig till oss.

All inclusive – inklusive gott humör

När ni bokar en heldagskonferens ingår alltid måltider, frukost, lunch och fika. Plus all konferensutrustning med projektorer eller skärmar i den eller de lokaler ni bokar. Plus ständig tillgång till en konferensvärd – eller värdinna och en tekniker som är stand by (hur många gånger blir det inte problem när man ska koppla in sina datorer för visning med projektor eller på skärm). Det goda humöret får ni på köpet, vi är här för att bidra till er arbetsglädje på det bästa sätt vi kan.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Välkommen att kontakta oss för att få en skräddarsydd offert för dig och ditt sällskap. Skicka in ett kontaktformulär via hemsidan eller ring oss så hjälper vi dig och svarar på dina frågor. Att boka konferensanläggning i Malmö ska vara enkelt!