Konferenspaket i Malmö

Sveriges tredje största stad har något för alla smaker. Malmö är t.ex. hem till en rad inspirerande museer, bra shopping, hippa restauranger och mysiga promenadstråk. Dessutom är Malmö granne med Köpenhamn och är därför även en dörr till kontinenten. Allt detta gör Malmö till en utmärkt stad för konferenser, oavsett om man bor i staden eller någon annanstans i landet. Letar ni efter ett bra konferenspaket i Malmö så gör ni rätt i att låta oss på Malmö Börshus ta hand om er. Vi är belägna i anrika lokaler mitt i city precis intill Centralstationen, och tack vare vår långa erfarenhet och passion för konferenser så är vi säkra på att vi kan skräddarsy det perfekta konferenspaket för just era behov.

Vad ingår i ett konferenspaket hos Malmö Börshus?

Vi på Malmö Börshus har under åren omsorgsfullt knåpat ihop många olika konferenspaket – både stora och små. Alla konferenser har självklart olika behov, och vi tror att det är viktigt att se till att alla små detaljer är på rätt plats. Då kan man försäkra sig om en lyckad konferens. Nedan ger vi några exempel på vad som ingår i våra skräddarsydda konferenspaket:

  • Inspirerande lokaler. Malmö Börshus är en maffig byggnad som inger en storslagen känsla. Fasaden är estetiskt tilltalande och inbjudande, men det är trots allt insidan som räknas. Inom Malmö Börshus anrika väggar finns 13 fina lokaler i olika storlekar. Vi har satsat på en välkomnande inredning i ljusa toner som skapar arbetsro. Våra stolar är bekväma och alla lokaler är utrustade med teknik i toppklass för ljud, ljus och bild. Några exempel på våra lokaler är Stora Börssalen (plats för 250 personer), Gamla Börssalen (plats för 100 personer) och Börsrummet (plats för 18 personer). Självklart finns det trådlöst internet i hela börshuset.
  • Personal med det lilla extra. Att se till att våra gäster känner sig sedda och väl omhändertagna är jätteviktigt för oss. Hos oss ska man känna sig trygg och avkopplad. Därför håller våra trevliga och kompetenta värdar och värdinnor alltid ett öga på er. De ser till att allt flyter på så bra det bara kan och finns där för att hjälpa till på alla sätt. Och våra duktiga tekniker tar hand om den tekniska utrustningen och säkerhetsställer att allt fungerar som det ska. Men om något skulle krångla så finns de där på standby, alltid redo för att lösa problemet, sådant som vi tycker är viktigt ska finnas i ett konferenspaket.
  • Utsökt mat. Något vi på Malmö Börshus är väldigt stolta över är vår mat. Maten är något som vi ofta får mycket beröm för, och det gör oss otroligt glada att våra gäster uppskattar våra kärleksfullt varierade menyer. Vi kan skryta med att en av Sveriges bästa kockar håller till i vårt kök och att han arbetar hårt och passionerat med att se till att vår mat alltid håller högsta klass och fortsätter att överraska. När ni bokar en heldagskonferens hos oss så ingår alltid måltider: frukost, lunch och fika. . Vi är stensäkra på att en bra meny helt enkelt förgyller en konferens.

Kontakta oss redan idag för att köpa ett konferenspaket i Malmö!

Hör av dig till oss redan idag så kan vi börja diskutera det bästa konferenspaketet för just era behov. Vi finns alltid här för att svara på alla era frågor och för att ledsaga er igenom hela processen. Varmt välkomna till Malmö Börshus!