Konferensanläggning i Malmö

I Sveriges tredje största stad finns något för alla. Här kan man bli inspirerad på intressanta museer, njuta av shopping i världsklass eller bara strosa runt på Malmös mysiga gator och torg. Att Malmö dessutom är granne med Köpenhamn gör att stadens kommunikationer är mycket goda. Allt detta gör Malmö till en utmärkt plats för konferenser – särskilt om man väljer att ha sin konferens hos oss på Malmö Börshus. Malmö Börshus är en anrik men toppmodern konferensanläggning med stadens absolut bästa läge precis intill Centralstationen. Vår gedigna erfarenhet av branschen gör att vi vet exakt vad som krävs för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens i perfekta konferenslokaler

Malmö Börshus – en konferensanläggning utöver det vanliga

Förutom att vi har Malmös i särklass bästa läge så finns det mycket annat som gör Malmö Börshus till en konferensanläggning utöver det vanliga. Här är tre anledningar till detta:

  • Våra fantastiska lokaler. Malmö Börshus må vara storslaget och vackert på utsidan, men det är insidan som verkligen är pricken över i:et. Inom Malmö Börshus historiska väggar finns 13 konferenslokaler i olika storlekar – välkomnande konferenslokaler som garanterar lyckade konferenser, stora som små. Inredningen går i ljusa, inbjudande toner, stolarna är bekväma och alla våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Några exempel på våra lokaler är Stora Börssalen (plats för 250 personer), Gamla Börssalen (plats för 100 personer) och Börsrummet (plats för 18 personer). Givetvis finns det trådlöst internet i hela byggnaden.
  • Vår ojämförbara personal. En av hemligheterna bakom en lyckad konferens är en passionerad personal som ser till att gästerna känner sig sedda. Duktig och trevlig personal som säkerhetsställer att konferensen flyter på så bra som möjligt. Våra värdar och värdinnor jobbar därför hårt för att ta hand om er på alla sätt. Och våra kompetenta tekniker sköter tekniken åt er så att ni kan koppla av och fokusera helt och hållet på arbetet.
  • Vår berömda mat. Vår vision om en lyckad konferens innehåller mat med det där lilla extra. Just därför lägger Malmö Börshus mycket krut på att erbjuda våra gäster en ordentlig smakupplevelse. Vi kan faktiskt skryta med att vi har en av Sveriges bästa kockar i köket. Och något som gör oss både glada och stolta är att vi ofta får mycket beröm för just vår mat. Vi försöker alltid variera våra menyer så att smakupplevelsen förblir spännande. När ni bokar en heldagskonferens hos oss så ingår alltid måltider: frukost och lunch eller frukost, lunch och middag.

Kontakta oss redan idag för att hyra konferenslokal i Malmö!

Vi finns alltid här för att svara på era frågor och för att ledsaga er igenom konferensens alla stadier. Tack vare vår långa erfarenhet och expertis så är vi säkra på att vi snabbt kan hitta den bästa konferenslokalen i Malmö för just ert behov. Varmt välkomna till Malmö Börshus och vår konferensanläggning!