boka Konferens i Malmö

Malmö är, förutom Sveriges största stad, en riktig pärla. Här finns något för alla då staden minst sagt är rik på upplevelser. Dessutom ligger Malmö endast ett stenkast från kontinenten. Allt detta gör att Malmö är en stad som lämpar sig utmärkt för att boka en konferens, vare sig man kommer från Skåne, från någon annanstans i landet eller från utlandet. Men oavsett varifrån du kommer så lovar vi att du kommer känna dig som hemma hos oss på Malmö Börshus. Vi har, med vår långa och gedigna erfarenhet, blivit något av mästare på att ta hand om våra kunders konferenser i Malmö. Och vi gör det med sann glädje och passion.

Låt oss sätta guldkant på din konferens i Malmö City

Förutom att vi har stadens i särklass bästa läge – mitt i Malmö City intill Centralstationen – så finns det många andra anledningar till varför de mest lyckade konferenserna hålls hos just oss. Nedan nämner vi fyra:

  • Våra fantastiska lokaler. Malmö Börshus är en estetisk byggnad med gamla anor. Fasaden är ljus, respektingivande och inbjudande, men det är såklart insidan som räknas. Och på insidan finns 13 välkomnande lokaler i olika storlekar som är klippt och skurna för såväl små som stora konferenser. Inredningen går i ljusa toner, stolarna är bekväma och alla lokaler är utrustade med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Några exempel på våra lokaler är Stora Börssalen (plats för 250 personer), Gamla Börssalen (plats för 100 personer) och Börsrummet (plats för 18 personer). Givetvis finns det trådlöst internet i hela byggnaden.
  • Vår fina personal. Vi brinner för att få våra gäster att känna sig omhändertagna. Därför gör vi alltid det lilla extra för att leverera en förstklassig service. Våra värdar och värdinnor håller alltid ett öga på er och finns alltid där för att se till att allt flyter på så bra som möjligt. Våra kompetenta tekniker hjälper er med att koppla in all utrustning och finns alltid där på standby ifall något skulle komma att krångla. Det är jätteviktigt för oss att ni känner att ni är i trygga händer hos oss. Då kan ni verkligen fokusera till fullo på er konferens.
  • Den utsökta maten. Vi är säkra på att en lyckad konferens går hand i hand med mätta och nöjda magar. Just därför lägger vi mycket krut på att ge våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. När ni bokar en heldagskonferens oss ingår alltid måltider: frukost,lunch och fika. . Faktum är att vi ofta får mycket beröm för vår mat – något som gör oss både glada och stolta. Våra duktiga kockar ser alltid till att variera våra menyer så att ingen dag blir sig lik.
  • Våra referenser. För ett företag finns det nästan inget bättre än att få goda referenser av tidigare kunder. Det betyder att man gjort sitt jobb och kanske även gjort det bättre än vad kunden hade förväntat sig. Därför är vi lyckliga över att ha fått så pass fina referenser som vi fått av våra kunder. Vi tror att våra goda referenser är ett tecken på att vi kan det här med att ta hand om konferenser. Däremot betyder inte det att vi någonsin kommer bli slappa. Tvärtom. Vi kommer alltid jobba hårt för att bli så bra vi kan bli i branschen!

Kontakta oss för att boka konferens i Malmö City!

Vi finns alltid här för att svara på era frågor kring bokning av konferens och för att vägleda er genom konferensens alla stadier – från planering till avslut. Då vi har en sådan stor erfarenhet av det vi gör så är vi fulla av tips och idéer som vi gärna delar med oss av.

Varmt välkomna till Malmö Börshus när ni vill boka er konferens i Malmö City!