HYRA MÖTESRUM I MALMÖ

Med stark kärlek till Malmö arbetar vi på Malmö Börshus hårt för att kunna erbjuda de absolut bästa förutsättningarna för er som är på jakt efter att hyra mötesrum. Tack vare att vi är grannar med Centralstationen kan vi skryta med stans bästa läge. Det gör även att det är enkelt att ta sig till oss från hela landet, vare sig du eller dina gäster kommer med bil, tåg eller till fots.

I Malmö finns något för alla smaker, vare sig man är på jakt efter hippa restauranger, inspirerande museiupplevelser eller härliga parkpromenader. Eller varför inte passa på att ha möte i staden? Närheten till Danmark gör att internationella möten gärna förläggs i vår stad.

DÄRFÖR SKA DU HYRA MÖTESRUM I MALMÖ BÖRSHUS

Vi på Malmö Börshus har under åren samlat på oss en gedigen erfarenhet av att anordna konferenser och möten som man inte glömmer i första taget. Nedan följer några anledningar till varför ni gör helt rätt i att hyra ett mötesrum hos oss:

Lokalerna. Förutom att vi kan stoltsera med stans bästa läge så kan vi även skryta med att Malmö Börshus är en av stadens mest anrika byggnader. Det gör i sig att mötena hos oss blir lite mer exklusiva än vanligt, men det som verkligen sätter guldkant på mötena är våra inbjudande mötesrum. Sammanlagt har vi 13 lokaler i olika storlekar, så hos oss kan ni ha både större och mindre möten. Vi har sett till så att inredningen går i ljusa, välkomnande toner och vi jobbar hårt för att alltid hålla våra mötesrum uppdaterade med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Läs mer om våra lokaler här.

Personalen. När man hyr mötesrum så förväntar man sig givetvis bra service av företaget man hyr av. Våra värdar, värdinnor och tekniker brinner för att ge er förstklassig service och ser till att allt flyter på så bra som möjligt. När det kommer till det kulinariska så är vi väldigt stolta över att vårt kök leds av en av Sveriges bästa kockar. Tillsammans med sina kollegor ser han till att alltid bjuda på förstklassig och spännande mat. Vi är nämligen säkra på att ett lyckat möte går hand i hand med en smaklig och minnesvärd måltid.

Referenserna. Vi på Malmö Börshus är jätteglada över våra goda referenser. Det finns ingenting bättre än att få höra att våra kunder haft det bra hos oss på sina möten i våra mötesrum. Att vi fått stor uppskattning av tidigare kunder och att många gärna återkommer regelbundet ser vi som ett tecken på att vi faktiskt är bra på vad vi gör. Dock så tror vi att det alltid finns utrymme för förbättring. Därför kommer vi aldrig sluta kämpa för att vara så bra det bara går!

HYR MÖTESRUM I MALMÖ PER TIMME

Är ni på besök eller är i behov av ett mötesrum under en kortare tid finns det självklart möjlighet att hyra ett mötesrum per timme. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er om ni spontant behöver en möteslokal med kort varsel så ser vi efter vad vi kan erbjuda.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG FÖR ATT HYRA MÖTESRUM

Har ni några frågor om oss eller vill prata om att hyra mötesrum i centrala Malmö så är det bara att ni hör av er. Vi finns här för att leda er genom hela processen – från bokningen av mötet till avslut och uppföljning. Tack vare vår stora erfarenhet vet vi hur man på bästa sätt kan skräddarsy ett möte efter just ert företags behov. Kontakta oss redan idag så kan vi påbörja planeringen.

Varmt välkomna till Malmö Börshus och våra fina mötesrum i Malmö!