Hyra Festlokal i centrala Malmö

Att Malmö är en pärla till stad råder det inga tvivel om. Här finns bland annat spännande museer, fantastiska shoppingmöjligheter och fina promenadstråk längs stadens mysiga gator och torg. Om ni funderar på att anordna en fest i Malmö så tycker vi definitivt att ni ska passa på att hyra en av våra festlokaler i centrala Malmö. Vi har lång erfarenhet av att sätta guldkant på alla slags fester, så vi kan garantera er att ni skulle vara i goda händer hos oss.

Du hittar oss och våra fina festlokaler i centrala Malmö mitt emot Centralstationen. Det gör att vi kan skryta med att vi har stans bästa läge och att det är enkelt att ta sig till oss från hela landet.

Därför ska du hyra festlokal i Malmö Börshus

Förutom att vi tveklöst har stans bästa läge så finns det många anledningar till varför du gör helt rätt i att välja att ha din tillställning i våra festlokaler. Nedan nämner vi några:

  • Våra fina lokaler. Festlokalerna är eleganta på utsidan, men det är insidan som räknas. Och mellan de anrika väggarna finns 13 fina lokaler som passar utmärkt för alla slags fester. Inredningen går i ljusa, inbjudande toner. Alla lokaler är utrustade med den senaste tekniken inom bild, ljud och ljus. Oavsett era behov så kommer ni garanterat hitta en lokal hos oss som säkerställer en oförglömlig fest. Några exempel på våra lokaler är Stora Börssalen (plats för 250 personer), Gamla Börssalen (plats för 70 personer i middagsdukning) Självfallet finns det trådlöst internet i hela byggnaden.
  • Vår fantastiska personal. Det är jätteviktigt för oss att våra gäster känner sig sedda och väl omhändertagna. Därför jobbar vi alltid hårt för att leverera en service i toppklass. Våra värdar och värdinnor håller koll på er och finns alltid där för att se till att festen flyter på så bra som bara möjligt. Våra duktiga tekniker ser till att tekniken i festlokalen fungerar som den ska.
  • Den utsökta maten. Vad är väl en lyckad fest utan delikat mat på menyn? Malmö Börshus kan stoltsera med att en av Sveriges bästa kockar huserar i vårt kök. Där knåpar han tillsammans med sina kollegor ihop spännande menyer som garanterar oförglömliga smakupplevelser. Faktum är att vi ofta får mycket beröm för vår mat, vilket gör oss oerhört glada. Våra duktiga kockar ser givetvis till att skräddarsy menyn efter era önskemål.
  • Referenserna. För ett företag finns det nog ingen bättre säkerställare för kvaliteten än referenser från tidigare kunder. Vi är stolta över att ha så pass goda referenser som vi har. Dock tror vi att man som företag aldrig är fulländat i det man gör, så därför kommer vi aldrig att sluta arbeta för att vara så bra som möjligt!

Vi hyr ut festlokal i centrala Malmö!

Vi finns alltid här för att svara på era frågor och hjälpa er att planera en oförglömlig fest i en perfekt festlokal. Tack vare vår långa erfarenhet så har vi samlat på oss många idéer och tips som vi mer än gärna delar med oss av. Och självklart kan vi med vår expertis skräddarsy festens alla aspekter.

Varmt välkomna till Malmö Börshus när ni vill hyra en festlokal i Malmö!